OVER MIJ

julia

Over mij

Ik ben Julia Jaspers. Sinds 2020 ben ik masseuse in mijn eigen praktijk. Jarenlang werkte ik als IC-verpleegkundige, maar in 2019 besloot ik het roer om te gooien. Ik wilde iets anders gaan doen. Iets met veel contact met mensen, in een prettigere sfeer dan een ziekenhuis. Ik voltooide de opleiding klassieke Zweedse massage en specialiseerde me verder in wellness massage en bindweefselmassage. En in 2020 opende ik de deuren van FLOO: mijn wellness massagepraktijk.

Waarom FLOO?

FLOO staat voor ‘flow’, van in een goede flow zitten. Want daar help ik mensen graag bij, om in die fijne flow te komen. Sfeer vind ik daarbij heel belangrijk. Mijn praktijkruimte is stijlvol en luxe ingericht, met prachtig uitzicht op een groene tuin. Je voelt je er meteen op je gemak. Vanaf het moment dat je binnenkomt ervaar je het echte wellness-gevoel.

Wellness massages voor ontspanning en bij klachten?

Massages zijn heerlijk ter ontspanning. Ik vind het fijn als mensen weer helemaal relaxed en in balans zijn na mijn massage. Wist je dat massages ook goed helpen bij lichamelijke klachten? Bijvoorbeeld bij spierpijn, een stijve nek of rug, gewrichtspijn of vermoeide benen.

Ik werk ook graag met etherische oliën. In het stress relief-pakket gebruik ik ze om je lichaam en geest een extra boost te geven. Zo werkt lavendelolie rustgevend, en rozemarijnolie stimuleert juist je hersenen en geheugen. De juiste olie kies ik voor jou persoonlijk uit.

Bij al mijn massages zorg ik voor een fijne sfeer en een echt wellness-gevoel. Want als jij je relaxed voelt en kunt genieten helpt dat het herstel van je lichaam.

Vrije tijd

Samen met mijn vriend heb ik twee kinderen, een zoon en een dochter. In mijn vrije tijd geniet ik van gezelligheid. Lekker uit eten, feestjes, festivals, bezoekjes aan de sauna of het bos met een vriendin. Als ik even de rust wil opzoeken ben ik graag bezig in huis of in onze tuin. Hier groeit en bloeit van alles, zoals vlierbloesem, walnoten, verschillende fruitsoorten en een kruidentuin. Deze verse, natuurlijke ingrediënten tover ik graag om tot iets lekkers als verse vlierbloesemlimonade of een heerlijke appeltaart.